Hanki kanta-asiakkaita avullamme!

Me Kumppanit on kehittynyt tarjoussovelluksesta yhä laajemmin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Nyt yritykset voivat liittää sovellukseen sekä houkuttelevia tarjouksia että erilaisia kanta-asiakkuuteen perustuvia etuja.
Kanta-asiakkuus kannattaa!

Leimakortit digitaalisina

Tarjousten lisäksi Me Kumppanit -sovellukseen voi jokainen yritys lisätä oman keräilypassin, johon asiakkaat keräävät merkinnän esimerkiksi jokaisesta lounaasta, kahvikupista tai ostoksesta. Asiakkaiden ei tarvitse kuljettaa paperisia leimakortteja, vaan kaikki löytyy yhdestä sovelluksesta.

Sovellus on asiakkaalle kätevä

Asiakkaalla voi olla jopa kymmeniä keräilypasseja aktiivisina, mutta yksittäisen ostoksen yhteydessä hänen ei tarvitse etsiä sovelluksesta oikean yrityksen passia. Vain oman QR-koodin lukeminen riittää ja sovellus tunnistaa, minkä yrityksen edusta on kyse. Silti sovellus ei kerää asiakkaalta ylimääräistä dataa tai tietoja, sillä QR-koodin yksilöllisyys perustuu puhelimen omiin yksilöintitietoihin.

 

Mistä on kyse

Monet tykkäävät kerätä leimoja

Joka 10. lounas ilmaiseksi, joka 5. kahvikupillinen maksutta, 8. ostoksen jälkeen seuraava puoleen hintaan… Aiemmin tällaiset kanta-asiakasohjelmat hoituivat erilaisilla lompakossa kulkevilla leimakorteilla.

Moni asia hoituu sovelluksella

Paperiset kortit hukkuvat tai unohtuvat. Lisäksi käteisen käyttö koko ajan vähenee, eli lompakoita ei enää tarvita, ja yhä useammat ovat tottuneet käyttämään puhelintaan asioiden hoitoon.

Meillä on valmis ratkaisu

Pienillä yrityksillä ei ole varaa kehittää omaa sovellusta ja asiakkaatkin välttelevät liian monien sovellusten lataamista. Olemme luoneet ratkaisun tähän!

Monia työkaluja - yksi app!

Me Kumppanit -sovellus kokoaa eri yritysten leimapassit ja kanta-asiakasokortit yhteen – helposti ja kätevästi.

Miten kanta-asiakkuus toimii?

Keräilypassit

Tarjouksen lisäksi voit liittää yritykseesi leimakortin tai jonkin muun kanta-asiakasohjelman, joka auttaa asiakkaita myös palaamaan palveluidesi pariin.

Leimat

Sovelluksesta löytyy oma osio ”Kanta-asiakaskortit”. Mukana olevat yritykset löytyvät osiosta listana ja jokainen yritys itse päättää, mistä ostoksista asiakkaat keräävät leimoja – se voi olla lounas, kahvi, tietty ostos tai käyntikerta vaikkapa kampaajalla tai autopesussa.

Koodin lukeminen

Leimaamisen sijaan yritys lukee asiakkaan sovelluksesta hänen yksilöllisen QR-koodinsa ja sovellus rekisteröi automaattisesti merkinnän passiin.

Hyödynnä etu

Kun leimoja on tarpeeksi, sovellus ilmoittaa asiakkaalle, että etu on käytettävissä.

Oma QR-koodi

Sovellus on asiakkaalle kätevä, sillä hänellä voi olla jopa kymmeniä keräilypasseja aktiivisina, mutta yksittäisen ostoksen yhteydessä hänen ei tarvitse etsiä sovelluksesta oikean yrityksen passia. Vain oman QR-koodin lukeminen riittää ja sovellus tunnistaa, minkä yrityksen edusta on kyse. Silti sovellus ei kerää asiakkaalta ylimääräistä dataa tai tietoja, sillä QR-koodin yksilöllisyys perustuu puhelimen omiin yksilöintitietoihin.