Käytä Me Kumppanit -appi sarjakorttina!

Sarjalippu on erinomainen työkalu asiakasuskollisuuden saavuttamiseksi. Sen sijaan, että asiakas kerää ensin ostoksia ja saa sitten edun, hän voi myös saada etua ostamalla kerralla enemmän.

Sarjalippu on edullinen vaihtoehto asiakkaallesi

Sarjalippu motivoi asiakasta käyttämään yrityksesi palveluita useammin. Hän ostaa enemmän, mutta maksaa vähemmän. Ostoksen jälkeen hän käyttää liput yksi kerrallaan QR-koodia lukemalla siihen tahtiin kuin haluaa. Asiakas voi helposti seurata käytettyjen sarjalippujen määrää ja niiden voimassaoloaikaa.

Lisää joustavuutta!

Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten asiakas voi myös halutessaan jakaa ostamansa liput muille. Esimerkiksi hän voi ostaa 10 kahvikupillista kerralla etuhintaan ja tarjota sen jälkeen kahveja kavereillekin. Isomman satsin voi myös jakaa kaverin kanssa puoliksi – mahdollisuuksia hyödyntää sarjaostoksia on paljon! 

Käyttöedut

Tarjota sarjalippuja asiakkaille, jotka ovat jo tehneet ostoksia yrityksestäsi tai uusille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita alennuksista tai kanta-asikaseduista. Lisää asiakaspalveluun ainutlaatuisuutta, kasvattaa voittojasi ja kehittää liiketoimintaasi.

Käyttötapaus

Hyvinvointiyritys esimerkiksi myy kerralla 10 hierontaa 8:n hinnalla. Asiakas maksaa kerralla 8 hieronnan hinnan mutta saakin sovellukseen 10:n hieronnan sarjakortin.

Sarjaliput edistävät myyntiä

Tarjoamalla alennuksia suuremman määrän ostoksista sarjaliput nostavat keskimääräistä myyntihintaa.

Hallinnan joustavuus

Yritys itse määrittää lippujen voimassaoloajan ja niiden määrän.

Monia työkaluja - yksi app!

Me Kumppanit on kokonainen työkalupakki joka lisää asiakasuskollisuutta ja myyntiä.