Tule kumppaniksi ja löydä asiakkaita!

Me Kumppanit on kätevä ja ainutlaatuinen kanava yrityksesi markkinointiin. Tämä alusta kokoaa houkuttelevia tarjouksia ja niiden avulla asiakkaita. Kun useat pienet yritykset yhdistävät tarjouksensa, syntyy asiakkaita kiinnostava paketti. Tehtäväsi on tehdä tarjouksia, joista asiakkaat kiinnostuvat. Lisäksi pystyt sovelluksen avulla kätevästi sitouttamaan asiakkaita erilaisilla leimapasseilla ja kanta-asiakastarjouksilla.

 

Autamme pitämään asiakkaista kiinni!

Leimakortit ja sarjaliput digitaalisina. Tarjousten lisäksi Me Kumppanit -sovellukseen voi jokainen yritys lisätä oman keräilypassin, johon asiakkaat keräävät merkinnän esimerkiksi jokaisesta lounaasta, kahvikupista tai ostoksesta. Asiakkaiden ei tarvitse kuljettaa paperisia leimakortteja, vaan kaikki löytyy yhdestä sovelluksesta.

Yhdessä olemme enemmän

Pieni yritys ei voi kilpailla suurten yritysten tuhansien eurojen mainosbudjettien kanssa. Siksi kannattaa yhdistää voimat. Haluamme tukea niitä yrityksiä, joilla ei ole mahdollisuutta mainostaa laajasti itse. Markkinoimme Me Kumppanit -sovellusta ihmisille, jotka ovat sekä kiinnostuneita tarjouksista että halukkaita tukemaan paikallisia yrityksiä. Monet ihmiset nimittäin haluavat löytää palveluita läheltä mutta eivät tiedä tarjonnasta. Kun Me Kumppanit kokoaa useita paikallisia yrityksiä yhteen, asiakkaat löytävät ne helpommin. Lisäksi tarjoukset houkuttelevat ostoksille.

Mistä on kyse

Oletko uusi yritys tai startup?

Me Kumppanit -ohjelma sopii esimerkiksi pienille ja keskisuurille yrityksille sekä startupeille, joilla ei ole tuhansien eurojen mainosbudjettia, mutta jotka pystyvät tekemään asiakkaita houkuttelevia tarjouksia.

Onko yritystäsi vaikea löytää?

Jos puoti tai palvelu sijaitsee syrjäisellä paikalla, ihmiset eivät välttämättä löydä sitä helposti. Me Kumppanit auttaa houkuttelemaan asiakkaita ja tekee yrityksestäsi paremmin löydettävän. Huomioimme myös hakukonenäkyvyyden!

Säästä mainoskuluissa!

Mainonta saattaa tuntua huutelulta tyhjyyteen ja eurot menevät hukkaan. Luo kannattava tarjous Me Kumppanit -sovelluksella ja me mainostamme sekä sitä että yritystäsi puolestasi. Kun useat pienet yritykset mainostavat yhdessä, se houkuttelee asiakkaita.

Saako yritykseni varmasti näkyvyyttä?

Kyllä. Me kerromme tarjouksesta sosiaalisessa mediassa useita kertoja eri aikoina. Lisäksi palvelumme on hakukoneoptimoitu, eli tarjouksesi ja tietosi nousevat hyvin esille eri hakukoneilla netissä.

Miten se toimii

Rekisteröidy partneriksi

Ota meihin yhteyttä. Tehdään kirjallinen sopimus. Ei ole väliä, millä alalla toimit. Yrityksesi voi olla vaikkapa pieni kauppa, kampaamo, kahvila, käännöspalvelu tai kunto-ohjaaja. Me Kumppanit sopii kaikille.

Tee houkutteleva tarjous

Autamme tekemään mahdollisimman hyvän tarjouksen, joka julkaistaan Me Kumppanit -​​sovelluksessa ja -nettisivustossa. Luomme yrityksellesi oman sivun, jolla voidaan kertoa lisätietoa palveluista sekä aukioloajoista ja yhteystiedoista. Sivulla on myös kätevä kartta.

Luo leimakortti, sarjalippu tai etuohjelma

Tarjouksen lisäksi voit liittää yritykseesi keräilypassin, sarjalipun tai jonkin muun kanta-asiakasohjelman, joka auttaa asiakkaita myös palaamaan palveluidesi pariin.

Lataa Me Kumppanit -appi

Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-puhelimiin. Seuraa sovelluksesta tarjouksesi käyttöä ja aktivoi alennuksia.

Skannaa QR-koodi

Kun asiakas käyttää tarjouksen, pystyt sovelluksen avulla skannaamaan QR-koodin hänen sovelluksestaan. Et tarvitse erillisiä laitteita. Sovellus ei myöskään kerää asiakkailta ylimääräisiä tietoja tai dataa, eli tarjousten käyttö on heille helppoa ja turvallista.