Baronial Sage Tilitoimisto, Lahti

Tavoitteemme on auttaa yritystäsi menestymään antamalla yrityksellenne konsulttipalveluita ja tehdä yrityksenne kirjanpitoa, jotta voisitte keskittyä yrityksenne johtamiseen. Tarvitsettepa sitten apua liiketoiminnan suunnittelussa, tukea, taloushallinnon hoitoa tai haluatte muuttaa yrityksenne konseptia, meillä on ohjelmia ja palveluita, joita tarvitsette saadaksenne yrityksenne kukoistamaan.

Yrityksen omistajalla Juliet Hännikäisellä on kokemusta kaikilta näiltä aloilta vuodesta 2014 lähtien, paljon kokemusta yrittäjien auttamisesta menestymään niin liike- kuin yksityiselämässään, sekä Taloushallinnon ammattilaisen / kirjanpitäjän tutkintotodistus (saatu Lahdessa), kaksi "yrityksen johtaminen" tutkintotodistusta (yksi saatu Turussa 2011, toinen Lahdessa 2019) ja suoritettu "johtaminen ja liiketoiminta" koulutus Turun kauppakorkeakoulussa 2012.

Keskitymme löytämään alueita, joilla yrityksenne voisi olla tuottavampi ja menestyneempi, ja sitten autamme teitä kehittämään polkua siihen päästäksenne siten, että kenenkään yrityksessäsi ei tarvitsisi huolehtia taloushallinnosta ollenkaan.
Sopimuksen mukaan
juliet.h@baronial-sage.com
070094090
Rautatienkatu 11, Lahti