Loistava uutinen Lahden asukkaille ja vierailijoille!

✨ Loistava uutinen Lahden asukkaille ja vierailijoille!Me Kumppanit -sovelluksen kautta voit saada houkuttelevia alennuksia ravintoloiden käyntiin. Etsitkö kenties leipomo-kahvila kuten Hatsapuri Bakery tai herkullista kotiruokaa Ravintola Teivaan Lokki ja Helenan Kotileipomo, vaiko haluatko tutustua myös vegevaihtoehtoihin? Lataa Me Kumppanit -appi ja hyödynnä edut:✔️ 20% alennus kaikista aterioista - Ravintola Teivaan Lokki. @ravintolalokki✔️ 2 ateriaa yhdellä hinnalla - Helenan Kotileipomo. @helenankotileipomo✔️ Hatsapuri + Kubdari = 14.80€ - Hatsapuri Bakery. @hatsapuri.bakery✔️ Kasvislounas 10 € - Lipterin Kasvisravintola. @lipterin_ravintolaIlman rekisteröitymistä, mainoksia ja roskapostia. Me Kumppanit - alennus aina mukanasi.

Kuvapalvelu Koivulahti

Hei!Meillä on ilo ilmoittaa uudesta kumppanistamme.📸 Kuvapalvelu Koivulahti on Lahtelainen kuvausalan perheyritys.@kuvapalvelukoivulahti yrityksen laajaan kuvauskokemukseen sisältyy lapsikuvaukset, valmistujaiset, häät, sukujuhlat, tapahtumat, koulut, päiväkodit ja urheiluseurat sekä asuntojen kuvaukset (myös dronella). Yrityksille Koivulahti tekee henkilö-, tuote- ja yrityskuvauksia sekä graafista suunnittelua. 📱 Me Kumppanit sovelluksen kautta saat -50% toisesta passikuvasta. ✨Ensimmäinen passikuva 20€ (normaali hinta). Lisähenkilöt 10€/henkilö.Tule ottamaan passikuvasi isommalla porukalla tai perheellä: Vuorikatu 28, Lahti.

Kauneussalonki Elegante

Kauneussalonki Elegante on pieni ja tunnelmallinen kauneushoitola aivan Lahden keskustan tuntumassa, josta saat kattavan valikoiman kauneuspalveluita. Hoitolassa otetaan asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon. Hoitolasta voit myös ostaa tarkoin valittuja ammattikosmetiikan ihonhoitotuotteita. Lisäksi @kauneussalonki_elegante tarjoaa sovelluksemme Me Kumppanit kautta 10% alennuksen Spa-jalkahoidosta!

Vastasyntyneiden ja perhevalokuvaaja Lahdessa

Meidän kumppanimme - Alena Roots Photography, Lahti. @alenaroots 📸Alena on vastasyntyneiden ja perhevalokuvaaja, joka on valokuvannut lapsia vuodesta 2015 alkaen. Hän tallentaa perheiden ikimuistoiset hetket ja seuraa objektiivin kautta, miten elämä muuttuu, miten ihanasta vauvamasusta syntyykin pieni uusi elämä.

Luontaisklinikka

Anna ammattilaisten auttaa! Lahdessa sijaitseva Luontaisklinikka tarjoaa erilaisia hoitovaihtoehtoja:✔️Refleksoterapia✔️Su-Jok terapia✔️Mobilisoiva hieronta✔️Syvien lihasten ja nivelten käsittely,✔️Akuutti selkähoito Lataamalla täysin maksuton "Me Kumppanit" -sovellus, saat hyödynnettyä tarjouksen ensimmäisen hoidon yhteydessä.

Autolasien tummennus Lahdessa

Lasien tummennus on suosittua ja sillä on useita merkittäviä etuja:✅ Lasien tummennus suojaa autosi sisätilat UV-säteilyltä ja ylikuumentumiselta aurikoisina kesäpäivinä.✅ Sävykalvo vähentää melutasoa 4-5 desibeliä.✅ Autolasien tummennus tuo mukavuutta autoiluusi! Se myös ehkäisee varkauksia, sillä autosi sisältö (laukut, puhelimet, läppärit ym.) on varkailta pimennossa.✅ Tyyliä unohtamatta! Pimennetyt lasit tuo autollesi tyyliä ja näyttävyyttä. Lahdessa sijaitsevalla @lasiorava -kumppanillamme on käytössä ainoastaan laatukalvot luokkaa Solar Screen eri tummennusasteilla. Tule käymään ja valitse juuri Sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon!Myös Me Kumppanit -sovelluksen avulla saat 10% -alennuksen auton tummennuksista. ❗️ Muistathan, että Suomessa ikkunoiden tummennus lakipykälät siis kieltävät peilaavien tummennuskalvojen käytön kokonaan tieliikennekäytössä olevista ajoneuvoista.

TiiaMarian Kukka

Ilahduta kukkakimpulla! 💐Meidän kumppanimme TiiaMarian Kukka on persoonallinen kukkakauppa ja lahjatavaroiden erikoisliike Lahden Launeen palveluiden sydämessä.@tiiamariankukka toteuttaa upeat kimput elämän iloihin ja suruihin. Heiltä löydät leikkokukat ja viherkasvit kotisi koristeeksi tai toimistoa piristämään. Voit poimia mukaasi myös ainutlaatuisia lahjoja läheisillesi tai värikkäitä vaatteita päivän piristykseksi. Lataamalla sovellus "Me Kumppanit" saat käyttöösi upean -10% edun valitsemastasi sidotusta leikkokimpusta.Kukkakaupan osoitte: Ajokatu 53, Lahti.

Soppa Baari

Soppa Baari – Lahden kauppahallissa sijaitseva lounasravintola tarjoaa 3 erilaista keittoa joka päivä. 🍲Päivittäin vaihtuvan listan suosikkeja ovat mm:🔸Kermainen lohisoppa🔹Perinteinen lihakeitto🔸Kana-kantarelli soppa🔹Kesäkurpitsasoppa🔸Kalakeitto🔹Tomaatti-chevre soppa🔸Tomaatti-papu soppa🔹Linssi-härkä soppa🔸Mustajuuri-sose🔹Bouillabaisse - Marsseillelainen klassiko on päivittäin listalla poikkeuksena keskiviikko jolloin on lohikeittopäivä. Keitot tarjoillaan tuoreen paikallisen hapanjuurileivän sekä yrttiöljyn kera ja ne ovat valmistettu paikan päällä soppamestarin toimesta liemet itse keittäen.Kaikki annokset saat myös mukaan! 👇🏼 Saa alennus vain Me Kumppanit -sovelluksella: -1€ valitsemastasi keitosta. @soppa_baariLahden kauppahalli, Torikatu 3, Lahti. Avoinna ma – pe 11-15.

Etätreeni

Meidän @treenilo kumppanimme kanssa kotitreenien aloittaminen on tosi helppoa! Lataamalla Me Kumppanit -sovellus, etätreenin hinta on vain 15 eur/kk.

Kasvislounas Lahdessa

Me Kumppanit -sovelluksella lounas maksaa vain 10€. @lipterin_ravintola toimii aina mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla, käyttää paljon luomu- ja laktovegetaarisia ja vegaanisia tuotteita. Kasvisravintola osoite on Hämeenkatu 10