Äänimaljarentoutus - 20% alennus - Good Witch - Sairakkala
Nähneet: 100
Käytetty: 1
(1)
Normaalihinnat:
39 € - 30min rentoutus.
79 € - 60min rentoutus.
Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljat ja lyhyt rentoutumisen alustus johdattavat osallistujan lempeästi lähemmäs omaa itseään ja kehoaan. Kohtaan sinut läsnäololla, kunnioittavassa ja rakkaudellisessa energiassa.

Tervetuloa rentoutumaan!
Tarjous on voimassa 30.09.2024 asti

Ehdot

Tarjousta ei voi liittää muihin alennuksiin.

Näin hyödynnät tarjouksen

  • Lataa Me Kumppanit -sovellus.
  • Valitse mieleisesi tarjous.
  • Avaa tarjouksen kuvaus ja lue sen sisällön ja ehdot huolellisesti.
  • Näytä tarjouksen QR-koodi kassalla ennen maksamista.
  • Palveluntarjoaja lukee kertakäyttöisen koodin puhelimestasi.
  • Käytä yksilöllinen koodisi nettiostoksia maksaessasi, jos tarjousta voi hyödyntää kumppaniyrityksen verkkokaupassa.
Good Witch, Sairakkala
Good Witch eli Suvi Asamoa on kouluttautunut vastuullisen Peter Hess® - akatemian koulutusohjelman mukaisesti vuosina 2022 - 2023 äänimaljahieronnan 1-2 tason, sekä sointukylpyohjaajan koulutuksen. Koulutus ja uuden oppiminen on Suvin elämänmittainen matka. Hän täydentää osaamistansa harjoittamalla ammattiani, seuraamalla kollegoiden työtä, sekä erillisillä täydennyskoulutuksilla. Vastuullinen työskentely on aina etusijalla Good Witchin toiminnassa.
Äänimaljarentoutus on vibroakustinen syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen rauhallinen äänimaisema ja fyysinen väreily rentouttavat kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Äänimaljojen äänivärähtelyt vaikuttavat syvällä kehossamme. Äänimaljojen värähtelyt leviävät kehossa nesteiden kautta aina kudoksiin, lihaksiin, jänteisiin, luustoon ja sisäelimiin asti. Äänimaljarentoutuksen rentouttavassa kokemuksessa on tarkoitus saada osallistujalle hyvän olon välittäjäaineet liikkeelle vibroakustisen syvärentoutusmenetelmän kautta, sekä tarjota taiteellisesti uniikki äänimaisemakokemus.